Over mezelf

Ik ben Erna Mathues, ik ben vrij complex omdat mijn leven heel erg uitgebreid is geweest en ik geen enkele uitdaging uit de weg ben gegaan. Tijdens deze jaren heb ik heel veel kennis en ervaring opgedaan.

Ik ben iemand die prestatiegericht denkt, werkt, die snel beslist en er liefst meteen invliegt. Ik ben betrouwbaar, zorgvuldig, kritisch en neem weloverwogen beslissingen. Ik hou van feiten, analyses en resultaten en heb oog voor detail.

Soms zien we onszelf niet zoals anderen ons zien. Ik denk van mijzelf dat ik op professioneel vlak een zelfzeker iemand ben terwijl de mensen om mij heen mij te trots en te direct vinden. Hier probeer ik een beter evenwicht in te vinden zodat de mensen om mij heen mij op een andere manier leren kennen.

Ik wil meer gaan reizen om nieuwe plaatsen en culturen te ontdekken en er de natuur te kunnen bewonderen.

De laatste maanden hecht ik meer en meer belang aan de kwaliteit van het leven zelf en verkies ik om na een drukke werkdag als freelancer tot rust te komen in een veilige, warme geborgen thuishaven.